schwarzekatze13
671 poze   6167 vizite

00 Randul meu

Ce este filozofia? Dragoste şi Înţelepciune. Am descoperit, despre, mine că îmi place filozofia. Şi sunt mândră de mine. Primul meu lucru. Doar al meu.
Ceva despre mine. Prima mea carte pusă de mine, din castelul meu de cărţi. Pas cu pas. Un pas înaintea altuia.

Sunt gata să o iau de la capăt. Din nou. Mă simt pregătită. Şi orice revigorare socială are nevoie de pregătirile ei. Au mai rămas câteva săptămâni… Sunt pregatită să-mi fac cunoştinţă cu mine şi să-mi promit că niciodată nu-mi voi pierde zâmbetul meu de copil. Ba chiar l-am recuperat. Şi am recuperat şi ceea ce pierdusem, mi-am luat inima înapoi. Şi bate! Mă pregătesc de armistiţiu. Şi odată cu anul 2010 pleacă şi ceilalţi ani cu el. Păstrez doar momentele frumoase cu mine. În rest, mă iert! Şi vă iert şi pe voi. Nu mai am regrete şi nici resentimente. Păşesc mai sigură ca niciodată. E timpul să dau un alt sens vieţii mele. Încetez să mai fiu cine eram şi mă transform în cine sunt. Şi cine sunt? ...Sunt eu si atat!

Armistiţiu – Tu şi cu mine! Am renunţat la luptă. vino… e timpul să-ţi prezint pe cineva. ea este.. TU.

…în zadar. Renunţă la cauzele pierdute. Nu poţi forţa pe cineva să te iubească. Dă-le drumul… celor care nu te vor. Un lucru e cert însă. Nu mai am întrebări sau resentimente. Iar slăbiciunile pot fi stăpânite. Am luptat pentru tine, am eşuat. Şi totuşi am făcut-o. Atâta timp. Secundă după secundă, chiar şi atunci când am renunţat, o parte din mine care-şi dorea să rămâi, se lupta cu MINE pentru tine.. Nu ai fost niciodată singur. Doar că nu ai ştiut să vezi asta. N-am încetat niciodată să sper. Şi probabil că o parte din mine niciodată nu va înceta să lupte pentru tine… Aş putea să mă chinui, să nu renunţ. Dar sunt gata să o fac. Să paşesc fără tine. Niciodată n-am fost mai pregătită. Şi sunt sigură că doar văzându-mă strălucind, te vei îndrăgosti iar de mine. În secret, pentru că nu îmi vei spune… De fapt, vei fi mereu îndrăgostit de mine. Cum eu voi fi de tine.
Noi doi ne-am iubit…

Sunt mai pregatită ca oricând să las oameni în spatele meu. Oameni care nu mă merită. Oameni care nu vor să mai meargă alături de mine. Şi voi fi necruţătoare. Singurătatea mea m-a învăţat cum să fac asta. Lasă-i pe ei, fă-le loc altora. Un nou an, un nou început, oameni noi şi.. o diferită Eu. Sunt pregatită să nu mă mai complac în compromisuri prosteşti. Şi sunt gata s-o iau de la capăt şi să risc din nou, pentru a câştiga mai mult! Sunt pregătită să las în spate. E rândul meu…→ ﻉ√٥ﺎ ● Dαгiα ● ←


Comentarii album • 2
ladyfashion 23 noiembrie 2010  
oau! profund
  Raportează
QueenSeondeok 16 noiembrie 2010  
Frumos!!!
  Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.